Overslaan en naar de inhoud gaan

Lokaal 2

Lokaal 2

10
10
4 x 5 meter
Verduisteren
Beamer
Projectie scherm
WiFi
Geluidsinstallatie

De Kermtse schildersgroep Kunst in Kleur heeft in Lokaal 2 zijn vast leslokaal. Daarom staat deze zaal niet in verhuur. Wekelijks gaan hier de creatievelingen aan de slag en maken prachtige werken. Op regelmatige basis worden er tentoonstellingen georganiseerd waar de mooiste werken getoond worden aan het grote publiek. 

K.I.K. Kunst in Kleur is gegroeid uit ACEV Kermt. Het is 45 jaar geleden opgericht als een vereniging die iedereen de kans wilde geven om op creatieve wijze bezig te zijn met tekenen en schilderen. K.I.K. Kunst in Kleur is lid van de Stedelijke Socioculturele Raad van Hasselt. 

Elke maandagnamiddag komt de K.I.K. samen in het atelier en staat onder de deskundige leiding en het kritisch oog van Liliane Orens. Momenteel telt de schildersgroep 12 leden, van jong tot wat ouder. Soms wat meer, soms wat minder. We gebruiken olieverf, acryl, potlood; ... met mes of penseel. Heb je ook interesse in onze lessen? Kom vrijblijvend even langs in het atelier in lokaal 2, de lessen gaan door op maandagmiddag van 13u tot 16u. 

Meer informatie over KIK staat op de facebookpagina