Overslaan en naar de inhoud gaan

Café Kermeta

 

Het unieke aan ontmoetingscentrum Kermeta is dat er een volkscafé aan verbonden is. Je kan er gezellig een koffie of een pintje komen drinken aan democratische prijzen. Dries en Véronique zijn de uitbaters van het café. Heb je vragen over de verhuur van Kermeta, dan kan je bij Dries of vind je alles terug op onze website.

Fietsen of wandelen

Café Kermeta is de ideale rustplaats langs het provinciale fietsnetwerk Limburg midden tussen knooppunt 193 en 93. Dankzij de ruime parking voor de deur is het ook de ideale startplaats voor een wandeling in de Herkenrodebossen. Op enkele honderden meters van Kermeta kom je in een oase van groen.

 
Afbeelding
Café kermeta

Aanbod café

Voor evenementen van A tot Z met lekker eten of enkel drank.

Tot 50 personen kan je terecht in café Kermeta voor volgende gelegenheden:

  • verjaardagston
  • ontbijt
  • babyborrel
  • lezingen
  • ...

Heb je een vraag, dan kan je ze stellen via onze contactpagina. 

Over Dries en Veronique

Dries is gemaakt voor de horeca. In de Kleine Bachus in Sint Truiden begon zijn loopbaan in de horeca. Zijn vrouw Veronique sprong af en toe bij. Vandaag zijn ze een duo dat op elkaar is ingespeeld. Voor Dries de uitbating van Kermeta voor zijn rekening nam, werkte hij al anderhalf jaar als garçon in Kermeta. Hiervoor werkte hij in de Stroobander in Tuilt en het Olmenhof in Herk-de-Stad.